fbpx

floresti.jpg

Istoria unuia dintre cele mai mari și impunătoare domenii din Prahova, adunată-ntr-o carte:„Domeniul Cantacuzino Florești. Despre trecut, prezent și viitor." Volumul va fi lansat astăzi în Capitală.

„Domeniul Cantacuzino Florești. Despre trecut, prezent și viitor" este o scurtă poveste ilustrată a domeniului și a celor mai importante componente ale sale. Ea se bazează pe o trecere în revistă a istoriei și a personalității lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, principalul comanditar al celor mai cunoscute obiective de arhitectură de pe domeniul prahovean - Biserica Sf. Treime, pavilioanele, Turnul de apă și Palatul „Micul Trianon".

Urmează o preumblare ilustrată prin vechiul parc al domeniului, care se încheie cu o poveste a prezentului și o viziune proiectată astăzi, pentru viitor''...spune Irina Bossy Ghica, autoarea prefaței volumului.

„Domeniul Cantacuzino Florești. Despre trecut, prezent și viitor." (autori: Delia Bălăican, Carmen Tănăsoiu, Mihaela Criticos, Alexandru Mexi, Matei Bogoescu, Pierre Bortnowski, Ioana Tudora, Oana Pîrvu și Mariana Nițu)

Lansarea va avea loc joi, 7 februarie 2019, la ora 18.00, în Sala Cantacuzino a Muzeul Național „George Enescu" (București, Calea Victoriei, nr. 114).

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

IT&C
  • Miercuri, 20 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Cât va costa Samsung Galaxy S10+

Astăzi va avea loc prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy S10  şi a modelelor sale derivate, dar deja știm destule detalii importante despre cele trei dispozitive. Preţul acestor dispozitive este...