fbpx

YXNoPThhNGQwOGU5ZTAyZDg4MzYzMGQ1MTNkMmRmMTYzMTI3.thumb.jpg

Digi | RCS & RDS informează publicul în legătură cu faptul că nu derulează în prezent nicio campanie de promovare online cu premii constând în telefoane.

„În ultimele zile, ne-au fost semnalate mai multe cazuri de campanii online înșelătoare, care se folosesc de însemnele companiei noastre. Ne delimităm de aceste tentative de fraudă care nu au nicio legătură cu activitatea sau serviciile noastre”, se arată în poziția transmisă de operatorul de comunicații mobile și fixe.

Totodată, compania recomandă persoanelor să evite accesarea unor site-uri necunoscute sau cu denumiri suspecte care promit astfel de recompense deoarece riscă să își viruseze laptopurile sau telefoanele mobile.

„Pentru verificarea autenticității campaniilor care implică brandurile noastre, vă rugăm să accesați digiromania.ro sau să contactați echipa de relații cu clienții Digi | RCS & RDS”, recomandă compania.

În ultimele zile, pe internet, au apărut mai multe campanii derulate fraudulos în numele Digi, care promit internauților premii constând în iPhone X, Samsung Galaxy S9 sau iPad Air 2.

YXNoPThhNGQwOGU5ZTAyZDg4MzYzMGQ1MTNkMmRmMTYzMTI3.thumb.jpg

sursa: digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

IT&C
  • Miercuri, 20 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Cât va costa Samsung Galaxy S10+

Astăzi va avea loc prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy S10  şi a modelelor sale derivate, dar deja știm destule detalii importante despre cele trei dispozitive. Preţul acestor dispozitive este...