fbpx

spitalul-judetean-ploiesti-intoxicatie-acuta-monoxid-carbon.jpg

Incidentul a avut loc luni dimineață. Femeia, în vârstă de 61 de ani, a necesitat transportul, de urgență,  la Spitalul Județean Ploiești.

Potrivit primelor informații, o persoană a sunat la 112, în jurul orei 04.30, și a anunțat că o femeie este în stare gravă la domiciliul de pe strada Făinari din Ploiești.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova ajunși la fața locului au constatat că femeia, în vârstă de 61 de ani, prezenta simptomele unei intoxicații acute cu monoxid de carbon.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Anotimpului din Ploiești

Accidentul rutier a avut loc marți seară , pe strada Anotimpului, din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier, precizând că o...

Viața Prahovei
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Încă un deces din cauza gripei în Prahova

Bilanț sumbru în Prahova. Numărul persoanelor decedate la Spitalul Județean Ploiești, pentru care există confirmată prezența virusului gripal, a ajuns la 29. Ultima victimă a gripei este o femeie în...