fbpx

poza scarlat.jpg

În România sărăcia este ca o boală transmisibilă din tată în fiu, se moștenește de la părinți și se dă mai departe urmașilor. Este țara în care locul în care te-ai născut influențează reușita în viață. Cine s-a născut sărac și la țară, va muri sărac și la țară. Și asta pentru că sistemul nostru este unul deficitar. Așa se face că săracii nu au aceleași drepturi cu ceilalți, nu au acces la educație și nici la  sănătate. De ce? Pentru că nu-și permit să plătească o școală sau să plătească un doctor.

În loc să încercăm să le oferim o șansă acestor oameni, unii dintre noi preferă să ia poziția indiferentului, sau mai rău, să le pună pe umeri vinovăția sărăciei.

Mai sunt însă și excepții. Asociația ”Sănătate pentru Toți – Dr. Scarlat” continuă și anul acesta campania de strângeri de fonduri, care se desfășoară până pe 15 martie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Scopul principal al Asociației ”Sănătate pentru Toți – Dr. Scarlat” este acela de face posibil ca pacienții să poată fi tratați corect și profesionist din punct de vedere medical, chiar dacă nu au asigurare medicală sau nu au posibilități financiare. 

Din 2016 și până în prezent Asociația a susținut financiar peste 200 de persoane ce aveau nevoie de îngrijire medicală, dar se aflau în imposibilitatea materială de a realiza acest lucru.

Pentru mai mult de 200 de persoane Asociația a asigurat spitalizările, investigațiile medicale de toate felurile, aici și în afara țării, analizele medicale, intervențiile chirurgicale și tratamentele necesare fiecărui caz în parte. 336 895 lei au fost folosiți pentru a da o a doua șansă la viață.

Și tu poți fi salvatorul unei vieți!

Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular prin care redirecționezi cei 2% din impozitul pe venit.

Redirecționarea nu costă nimic. În schimb, dacă nu redirecționați cei 2%, acești bani se duc la bugetul statului și nu ajung la oamenii care au cu adevărat nevoie.

Pentru tine nu înseamnă nimic, dar pentru ei, cei defavorizați, asta poate însemna viața.

Formularele se pot descărca de AICI.                   

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg