fbpx

800px-Alexandru_Davila_si_Ion_Luca_Caragiale2-760x500.jpg

Momente și schițe, nuvele, piese de teatru... Două zile ''cu'', "de'' și "despre'' Ion Luca Caragiale, la Ploiești. Sâmbătă se dă startul Festivalului de Interpertare Artistică pentru elevi, ''Caragiale, contemporanul nostru''. 60 de trupe din toate colțurile țării vor urca pe scena Festivalului.

Competiția din week-end se anunță a fi una acerbă. Aproximativ 300 de copii din Prahova și județele Argeş, Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, dar și din Capitală, vor încerca să demonstreze că sunt - mari iubitori ai operei dramaturgului Ion Luca Caragiale și vor lupta pentru premiul cel mare. Este cea mai mare participare înregistrată vreodată la acest festival.

Prima zi a Festivalului (sâmbătă, 26.01.2029 ) va fi dedicată celor mai mici dintre actori, elevi ai claselor 0-4, iar cea de-a doua celor de gimnaziu. Interpretarea artistică va fi premiată la fiecare categorie de vârstă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Evenimentul va fi filmat şi va putea fi urmărit în timp real pe ecranul amplasat în incinta muzeului. De asemenea, cu o întârziere de câteva ore, acesta va putea fi accesat pe site-ul histmuseumph.ro, pe paginile de facebook ale Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova şi Muzeului „Ion Luca Caragiale", dar şi pe youtube.

Concursul inter-judeţean de interpretare artistică a personajelor caragialiene „Caragiale, contemporanul nostru", a ajuns la cea de-a XXII-a ediţie.

caragiale program.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg