fbpx

accident-autobuz3-696x392.jpg

Locuitorii din Blejoi, Berceni, Boldești, Băicoi  Păulești, Valea Călugarească, Ariceștii Rahtivani, Bucov și Târgșoru Vechi ar putea face naveta la Ploiești cu autobuzele TCE, potrivit unui proiect privind extinderea serviciului de transport public.

Pentru ca planul să devină realitate până la toamnă, când expiră licențele de traseu ale operatorilor existenți, autoritățile județene și locale, inclusiv conducerea TCE Ploiești trebuie să se miște rapid și cu ”talent”.

În primul rând consiliile locale trebuie să se asocieze cu Primăria Ploiești și Consiliul Județean astfel încât, pe structura Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Polul de Crestere Ploiesti-Prahova”, să poată fi prestat serviciul de transport public periurban.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, conducerea TCE ar trebui să ofere un preț al biletelor cel puțin la nivelul celor practicat acum de operatorii privați și să se doteze cu suficiente autobuze astfel încât să poată respecta orarul curselor dintre localitățile respective și Ploiești.

Dacă ”minunea” se va întâmpla, navetiștii ar putea ajunge din localitatea de domiciliu până în orice stație TCE din Ploiești cu un singur bilet.

Vom reveni cu detalii.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg