fbpx

WhatsApp Image 2019-01-18 at 10.41.10 (1).jpeg

După dezgheț multe gropi s-arată! Iar dacă nu se arată ele, cu siguranță ni le prezintă prahovenii care-și rup mașinile circulând zilnic în zonele cu cratere. Așa a procedat și un câmpinean care a fotografiat starea jalnică în care se află strada Petrolistului și a postat imaginile pe facebook. Reacțiile n-au întârziat să apară.  

Bărbatul a făcut o serie de fotografii pe care le-a postat pe un grup de pe facebook adresat locuitorilor din Câmpina, un grup foarte urmărit și de către cei din administrația locală. Imaginile care concurează celor din război au fost însoțite și de un mesaj al câmpineanului: „Mulțumim, Primăria Câmpina !!! Băăăă, nu vă mai săturați de înjurături ?! Aloooooo?!???! Hal de municipiu'... apropo, stimați cetățeni aici este strada Petrolistului din municipiu Câmpina. (Nu, nu este poză făcută în SIRIA). Huuuooooo”. Comentariile n-au întârziat să apară, toate fiind ironice sau critice la adresa municipalității.

Cât despre o eventuală reabilitare a porțiunii unde pentru a circula ai nevoie de cizme de cauciuc și, eventual, șenilate, reprezentanții Primăriei Câmpina n-au momentan un răspuns sigur.

„Am văzut fotografiile, cunosc situația în zonă, este vorba despre o porțiune de aproximativ 50-60 de metri de stradă neasfaltată. Nu știu dacă va intra sau nu în programul de reabilitare de anul acesta pentru că, momentan, încă discutăm bugetul și prioritățile. Probabil că vom avea în vedere și strada Petrolistului“, ne-a declarat Remus Bădulescu, city-manager-ul municipiului Câmpina.

Galerie FOTO (sursa: Facebook / Florin Misleanu)

WhatsApp Image 2019-01-18 at 10.41.09.jpeg

WhatsApp Image 2019-01-18 at 10.41.09 (1).jpeg

WhatsApp Image 2019-01-18 at 10.41.10.jpeg

WhatsApp Image 2019-01-18 at 10.41.10 (1).jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg