fbpx

6bb40711-9bf1-449a-8af8-fc5fd2d07e1c.jpg

Vești bune pentru fanii formației Direcția 5! Trupa românească cu cele mai frumoase balade rock de dragoste concertează la Ploiești, pe 9 februarie. Spectacolul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Organizatorii au și o propunere pentru fani: „Dacă vreți să vă arătați simpatia pentru dorința și perseverența trupei Directia 5 de a aduce bucurie în viata fiecăruia, purtați ceva «În culori» atunci când veniți la spectacol.“

Biletele s-au pus deja în vânzare, pe www.iabilet.ro,  iar costul acestora variază între 70 și 130 de lei. Astfel, un bilet categoria B este 70 de lei, unul la categoria A este 90 lei, iar în zona VIP de 130 lei. 

La concert vor putea participa și persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, pentru care sunt puse la dispoziție șase bilete. Cei interesați de acest gen de bilete se pot adresa organizatorilor pe  adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Accesul se va face începând cu ora 18:30.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg