ekevi-640x426.jpg

Elevii din învăţământul preuniversitar şi copiii de grădiniţă s-au întors luni la cursuri. Următoarea vacanţă, cea intersemestrială, este programată în perioada 2 - 10 februarie, însă elevii vor avea liber și pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii, care pică joia.

Dacă guvernul va declara zi liberă și vineri, 25 ianuarie, ca să facă ”punte” cu weekendul, elevii vor avea o mini-vacanță de patru zile.

Urmează apoi vacanţa de primăvară, cuprinsă între 20 aprilie și 5 mai..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vacanţa de vară începe la 15 iunie, cu excepția claselor terminale: 31 mai pentru liceeni, respectiv 7 iunie pentru clasa a VIII-a.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Un copil de 11 luni a murit de gripă

Un băiețel în vârstă de numai 11 luni, din București, a murit răpus de o formă severă de gripă, noaptea trecută, la Spitalul Grigore Alexandrescu. Cu numai câteva ore înainte, mama micuțului a...

Politic
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Tu știi cum funcționează administrația publică?

După ce a lansat și aplicat cu succes Programul “Pregătit pentru a realiza ceva măreț!”  în cadrul Asociației Prahova în Acțiune, program gratuit de pregătire dedicat persoanelor dornice să se...

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Trafic intens pe DN1, pe Valea Prahovei

Final de vacanță pentru cei mai mulți turiști care au ajuns, în acest weekend, pe Valea Prahovei. Traficul rutier s-a aglomerat, duminică după-amiază, pe DN1. IPJ Prahova a anunțat că, pe DN1,...