teatrul-toma-caragiu.jpg

Ploieștenii sunt invitați la teatru de Ziua Națională a Culturii Române. Special cu această ocazie, în regia lui Alexandru Dabija și scenografia lui Mihai Androne, va avea loc spectacolul „Piatra din casă”, de Vasile Alecsandri.

Spectacolul are loc marți, 15 ianuarie, începând cu orele 18.30, la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești.  Accesul va fi liber în sală, acesta fiind posibil pe baza tichetelor eliberate de agenția teatrală.

Pe scenă vor urca Cristina Moldoveanu, Theodora Sandu, Clara Flores, Bogdan Farcaș, Ioan Coman, Karl Baker și Andrei Radu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Teatrul „Toma Caragiu” va oferi iubitorilor genului cea mai recentă premieră, „Piatra din casă”, de Vasile Alecsandri, în regia artistică a lui Alexandru Dabija”, este invitația Teatrului Toma Caragiu de Ziua Națională a Culturii Române.

Foto: Maria Ștefănescu, sursă site: Teatrul Toma Caragiu din Ploiești


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.