scoala ziarul finanziar.jpg

Peste 3 milioane de elevi din întreaga țară s-au întors astăzi, la cursuri. Specialiștii avertizează că, odată cu reluarea orelor, virozele de respiratorii se vor extinde. Oficialii din Sănătate fac apel la părinți să-și vaccineze copiii și să nu-i trimită bolnavi, la școală. În Prahova a fost raportat primul deces din cauza gripei (detalii AICI)

 Ministrul Sănătății: Părinții să nu-și trimită copiii bolnavi la școală!

 ''Părinţii trebuie să se prezinte la medicul de familie cu copiii. Să nu trimită în colectivitate copiii bolnavi pentru, evident, evitarea creşterii numărul de îmbolnăviri. De asemenea, o importanţă majoră o reprezintă triajul efectuat de către cadrele didactice la clasă, la primele ore de curs'' a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la Digi24.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Peste 53.000 de români, diagnosticați cu infecții respiratorii

Numărul cazurilor de gripă, viroze sau infecţii respiratorii a crescut cu 32% faţă de săptămâna trecută, spun specialiștii. Primii predispuși formelor severe de boală sunt copiii, femeile însărcinate, bolnavii cronic și bătrânii.

Medicii de familie susțin că dozele de vaccin antigripal distribuite de Ministerul Sănătății nu au fost suficiente nici pentru imunizarea categoriilor de risc, iar pacienții sunt obligați să cumpere serul.

De cealaltă parte, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că există posibilitatea ca numărul fiolelor cu vaccin de imunizare împotriva gripei poate fi suplimentat. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.