fbpx

IMG_1079.JPG

Câmpina a devenit, în aceste zile, unul dintre cele mai aglomerate orașe din țară. Mii de tineri, din toată țara, concurează între 12-23 ianuarie pentru un post de agent de poliție, un job care-i atrage atât prin prisma salariilor, cât și a stabilității.

Emoții mari pentru aproape 5300 de tineri care concurează pentru unul dintre 1300 de locuri scoase la concurs, în sesiunea de iarnă, de Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. De astăzi au început probele eliminatorii cu contravizita medicală, urmând, ca de mâine (13 ianuarie), concurenții rămași să susțină testele sportive.

Evaluarea aptitudinilor fizice va fi realizată în șase săli de sport: la Breaza, Băicoi, Blejoi, Comarnic, Cornu și Plopeni. Proba care s-a dovedit a fi una „de foc“ va consta într-un traseu practic-aplicativ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Dintre cei 5295 de concurenți înscriși, 2147 sunt fete, iar 3148 sunt băieți. Acum avem o concurență de 4,07 candidați pe loc, dar din experiența sesiunilor precedente, în urma probelor eliminatorii, această cifră se va modifica“, ne-a declarat comisar-șef Beatrice Melincianu, purtătorul de cuvânt al Școlii de Poliție din Câmpina.

Proba de verificare a cunoștințelor va avea loc duminică, 20 ianuarie, sub forma unui test grilă la limba română și o limbă străină. Concureții vor ști imediat după finalizarea probei ce rezultat au obținut, datorită faptului că lucrările le vor fi evaluate și notate, în sala de examen, în prezența lor.

Clasamentul va fi afișat pe 21 ianuarie, iar pentru contestații, cei nemulțumiți de note vor avea la dispoziție 24 de ore, urmând ca pe 23 ianuarie să fie afișate rezultatele finale.

Contestaţii se pot formula numai la proba de verificare a cunoştinţelor, iar acestea pot fi depuse de doar de către candidați, în nume personal.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg