2f2d4e72-jandarmi-deszapezire-3.jpg

Primăriile prahovene au apelat vineri la jandarmi pentru a deszăpezi calea de acces la instituții publice precum spitale sau cămine de bătrâni.

Astfel, potrivit unei comunicări oficiale, la solicitarea autorităţilor publice locale, începând cu ora 07.00, un efectiv de 44 jandarmi cu 11 autospeciale din cadrul Inspectoratului de Jandami Județean Prahova acționează pentru dezăpezirea căilor de acces la șase spitale şi un cămin de bătrăni din județul Prahova.

Citește și După ninsori vine gerul. Prognoza meteo în Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că zeci de persoane au ajuns la urgențe, în ultimele zile, după ce au alunecat pe gheață, în Prahova (detalii AICI).


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.