analize-465x390.jpg

Laboratorul de analize medicale deschis de Asociația Pacienților Oncologici din România și partenerul său, Maxifarma, efectuează în această perioadă trei analize gratuite pentru copii cu vârste cuprinse între 5 si 12 ani. Programul face parte din Campania de profilaxie pentru leucemia la copii desfășurată de APOR sub numele ”Te rog, mamă, ai grijă de mine!”. 

“Proiectul merge deja  pe al treilea an. Acum, datorită experienței acumulate, l-am aprofundat. De la O analiză gratuită și cu adresabilitate în mediul rural, acum realizăm TREI analize gratuite (calcemie, sideremie și hemoleucograma cu 20 de parametri inclusi) și ne adresăm tuturor copiilor prahoveni. Pe parcursul derulării proiectului, am identificat copii cu anemie severă, care, netratată, poate degenera într- o formă de leucemie, am găsit afecțiuni hematologice,care prin alt tip de analiză nu pot fi identificate; am găsit la liceu sarcină în 12 săptămâni, neluată în evidență, etc.

Proiectul ajută părintele din 2 perspective: al timpului- pentru că nu trebuie să mai stea la rând la medicul de familie pentru a lua bilet de trimitere când copilul prezintă simptome de boală și 2- al evaluării stării de sănătate sub aspect hematologic-cu sau fără simptome. Analizele SUNT GRATUITE și AJUTĂ părintele, dar și copilul să nu fie nevoiți să treacă printr-o suferință mai mare”, a explicat Iolanda Gheorghiu, presedintele APOR.

Laboratorul APOR este in Ploiesti, pe Aleea Zamora nr.5, bloc 111, ap.3, tel. 0725.541.472 sau 0763.639.375, acolo unde se află și aparatul care depistează celulele canceroase din sânge, înainte de a se transforma în tumora.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

49836905_277227862943894_454608857918865408_o-300x218 (1).jpg

sursa: prahovaeconomica.eu


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...