cerere-pensionari-majorare-plafon-gratuitati_09d70.jpg

Ani la rând, pensionarii din Ploiești au beneficiat de gratuitate pe mijloacele de transport public în comun, în baza unor hotărâri de Consiliu Local.

Gratuitatea se acordă și în prezent, plafonul stabilit pentru acordarea acestei facilități fiind de 2.100 de lei.

Astăzi, o delegație din cadrul Asociației Județene a Pensionarilor Prahova, filiala Ploiești, au solicitat realizarea situației transportului gratuit al pensionarilor, în sensul majorării plafonului până la care se acordă această facilitate, de la 2100 de lei la 2.500 de lei, având în vedere creșterea nivelului pensiilor de anul trecut.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O astfel de solicitare vine intr-un context cu totul dificil pentru municipalitate. Pe de o parte vorbim de probleme de ordin financiar pe care Ploiestiul le are, iar pe de altă parte vorbim de o discriminare având în vedere că această gratuitate pentru transport se acordă în prezent pentru pensionarii cu un venit de până la 2100 de lei, dar nu și pentru angajații care au un salariu minim pe economie, în speță de 2080 de lei de la 1 ianuarie 2019.

La Ploiesti aproximativ 29.000 de pensionari beneficiază de gratuitate pentru transport.

cerere-pensionari-majorare-plafon-gratuitati_09d70.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.