fbpx

Ploiesti-Halele-10.JPG

Perioada agitată a sărbătorilor a trecut. După toată mâncarea și petrecerile de Crăciun și Revelion, trebuie să te și relaxezi. Așa că, în cazul în care nu vrei să stai în casă, iată evenimentele anunțate pentru această săptămână:

Astăzi, 8 ianuarie, ești învitat, începând cu orele cu orele 18:30, să îți proiectezi viitorul. Participă și tu la „Cum ne setăm intenții/dorințe/obiective pentru anul 2019?”.

În cadrul evenimentului, fiecare participant își va seta intențiile, pe o agendă-jurnal, pentru: carieră, venituri, familie, cuplu, relație, sănătate, suflet. Toți cei care vor sosi vor fi îndrumați de Loredana Mocescu, iar înscrierile se fac prin SMS la numărul de telefon 0740018409 sau la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Evenimentul va avea loc pe strada București, nr. 42C.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot astăzi, începând cu orele 17:00, are loc „Marțea studențească- Karaoke&BoardGames”. Evenimentul va avea loc în club DaMask, unde Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești propune o seară de karaoke și jocuri de socializare. Hai și tu cu o gașcă de prieteni!

Dacă ești părinte, bunic, asistent maternal, bonă, cadru didactic sau viitor părinte, ești așteptat vineri, 11 ianuarie la un „Program de Parenting”.

Programul este la cea de-a doua ediție și va avea loc începând cu orele 18:00, la Centrul de Psihologie și Psihoterapie Ploiești, strada Vaslui, numărul 29. Programul constă în 8 întâlniri de 90 de minute în care vei învăța cum să răspunzi mai ușor nevoilor copiilor tăi, cum să comunici mai mult.

În principiu, ajută la stabilirea unei relații sănătoase între părinți și copii. Costul programului este de 100 de lei/ședință, iar cel de-al doilea membru al familiei are parte de o reducere de 50%. Înscrierile se fac prin mesaj sau telefonic la numărul de telefon 0722368006.

Tot vineri, 11 ianuarie, pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, numărul 26, are loc programul „Cum învăț să mă iubesc pe mine însumi?”.

Este primul atelier experențial și de autocunoaștere din 2019. Aici vei învăța să te iubești, să te vindeci, să accepți, să ierți și să ai încredere în tine. Întâlnirile de coaching au loc o dată pe lună și vor fi susținute de Gabriela Neagu.

Atelierul începe cu orele 18:00, contribuția recomandată este de 70 de lei/persoană, iar înscrierile se fac la numărul de telefon: 0733380122.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg