teren_04-605x403,33333333333.JPG

Potrivit legislației în vigoare, primăriile pot atribui tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani terenuri pentru construcția de locuințe din domeniul privat.

Suprafeţele terenurilor solicitate sunt acordate în funcție de localitate, adică: până la 300 de metri în cazul municipiilor, între 250 şi 400 mp la oraș, respectiv până la 1000 mp în comune. 

Condiţii pentru obţinerea terenurilor pentru tineri 2019:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

- tinerii trebuie să aibă cel puţin 18 şi cel mult 35 de ani;

- nu trebuie să dețină o altă casă sau un alt teren;

- cererea se depune la consilului local al comunei, orașului, municipiului, sectorului.

Teren gratuit pentru tineri 2019. Acte necesare

- copie a certificatului de naştere;

- copie a cărţii de identitate;

- declaraţie pe propria răspundere din care să reiasă că solicitantul nu deţine/n-a deţinut în proprietate o locuinţă/un teren destinat construirii unei locuinţe;

- declaraţie similară, însă care se depune la data rezolvării cererii;

- dosarul este analizat în 15 zile de la depunere;

- tinerii trebuie să începă lucrările în termen de un an, în caz contrar, terenul se pierde.

Detalii pe observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.