download.jpg

Începând de duminică, 6 ianuarie, revin ninsorile în Prahova, inclusiv la Ploiești. Chiar dacă nu se va depune un strat consistent de zăpadă, vremea va fi în general închisă și rece.

De Bobotează, maxima nu va depăși 0 grade, iar noaptea temperatura va scădea până la -6 grade.

Ninsorile vor continua și luni, când minima va atinge -9 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La munte va fi mai frig, cu maxime cuprinse între -8 și -5 grade și va ninge abundent.

Vremea se va menține geroasă în Prahova până luni, 14 ianuarie.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.