20181231_115828.jpg

Deși s-a dat startul la distracția pe gheață, patinoarul de la Sala Sporturilor pare să nu fie printre preferințele ploieștenilor.

Doar câțiva părinți s-au lăsat înduplecați de insistențele copiilor și i-au dus pe cei mici să-și pună patinele în picioare și să alunece liberi pe gheață.

Renovat în 2003, patinoarul de la Sala Sporturilor arată dezolant.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Oamenii se plâng de tarifele mult prea mari comparativ cu ambientul. ''De jur-împrejurul gheții, totul pare un ghetou nesfârșit '', spune un părinte care-și privește atent copilul de pe margine.  ''Iar tarifele, deși par accesibile, nu sunt deloc'', continuă bărbatul.

Dacă vrei să petreci o oră pe gheață, scoți din buzunar 15 lei, la care se adaugă – 10 lei pentru închiriatul patinelor (în cazul în care nu ai unele proprii), 2 lei pentru un bagaj lăsat la garderobă, un leu pentru șosete de protecție, în total – 28 de lei. Tarifele se dublează în cazul în care intenționezi să petreci două ore pe gheață, și tot așa... Iar dacă ai nevoie să-ți ascuți patinele, mai adaugi 10 lei.    

Cel mai vechi patinoar din Ploiești, cu nocturnă, a fost modernizat în urmă cu 16 ani. Și a fost, poate, cel mai îndrăgit loc de acest gen din oraș, pentru că are toate facilitățile: vestiar, garderobă, staţie de sonorizare şi centru de închirieri patine. A fost surclasat însă, odată cu deschiderea a două patinoare, în mall-uri. Între timp, a fost deschis și patinoarul din Parcul Municipal Vest.

20181231_115828.jpg

20181231_115414.jpg

20181231_115451.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.