fbpx

20190102_132912.jpg

Magia sărbătorilor s-a mutat în mall, la început de 2019. Parcă toată suflarea din Prahova și-a luat bilet de vacanță ...în cele două mari centre comerciale de acest gen din Ploiești.

Aglomerația începe încă din parcare, unde șoferii, fie stau la pândă până se eliberează un loc, fie ...dau ture peste ture, înjurând printre dinți, ca și când...ar fi fost aduși cu forța, la mall.   

În centrul comercial, aceeași debandadă. În timp ce, doamnele se calcă în picioare în magazine, pentru o bluză la reduceri sau pentru...ultima rochie de pe raft cu preț de chilipir, domnii le așteptă ''răbdători'' pe culoar.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu toții se mută apoi în zonele de mâncare, unde se formează cozi interminabile. Aripioarele şi pastele, shaorma cu de toate sau pizza, servite în mall, alături de prieteni, iau rapid locul meselor îmbelşugate petrecute în familie.La fast-food-uri se așteaptă cu orele, pe câteva rânduri. 

"Facem mişcare după sărbători, dăm sarmalele jos, ne mai plimbăm puțin. Ne-am odihnit destul, aşteptăm să începem serviciul", spune o doamnă, în timp ce, comandă un meniu complet. E completată rapid, de un prieten din gașcă, așezat la rândul vecin. "Acum mâncăm mai uşor: burger, cartofi prăjiţi, dar gata nu mai intră"...

În timp ce pofticioșii adună...kilogramele, după sărbători, comercianții încheie ziua cu încasări record. 

20190102_132912.jpg

parcare mall 1.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg