20190102_132912.jpg

Magia sărbătorilor s-a mutat în mall, la început de 2019. Parcă toată suflarea din Prahova și-a luat bilet de vacanță ...în cele două mari centre comerciale de acest gen din Ploiești.

Aglomerația începe încă din parcare, unde șoferii, fie stau la pândă până se eliberează un loc, fie ...dau ture peste ture, înjurând printre dinți, ca și când...ar fi fost aduși cu forța, la mall.   

În centrul comercial, aceeași debandadă. În timp ce, doamnele se calcă în picioare în magazine, pentru o bluză la reduceri sau pentru...ultima rochie de pe raft cu preț de chilipir, domnii le așteptă ''răbdători'' pe culoar.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu toții se mută apoi în zonele de mâncare, unde se formează cozi interminabile. Aripioarele şi pastele, shaorma cu de toate sau pizza, servite în mall, alături de prieteni, iau rapid locul meselor îmbelşugate petrecute în familie.La fast-food-uri se așteaptă cu orele, pe câteva rânduri. 

"Facem mişcare după sărbători, dăm sarmalele jos, ne mai plimbăm puțin. Ne-am odihnit destul, aşteptăm să începem serviciul", spune o doamnă, în timp ce, comandă un meniu complet. E completată rapid, de un prieten din gașcă, așezat la rândul vecin. "Acum mâncăm mai uşor: burger, cartofi prăjiţi, dar gata nu mai intră"...

În timp ce pofticioșii adună...kilogramele, după sărbători, comercianții încheie ziua cu încasări record. 

20190102_132912.jpg

parcare mall 1.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.