download (2).jpg

Până la ora 11:00, mai multe localități din Prahova se află sub cod galben de ceață, vizibilitatea fiind de 200 de metri. 

Este vorba de localitățile Băicoi, Filipeștii de Pădure, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Târgșoru Vechi, Florești, Măgureni, Poienarii Burchii, Scorțeni, Bănești, Șirna, Gorgota, Păulești, Vâlcănești, Mănești, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Cocorăștii Colț și Tinosu.

Starea drumurilor din Prahova, potrivit IJP:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

DN 1 de la km 39+300 loc. Potigrafu până la km 49 ceata cu vizibilitate 200 m, carosabil umed la negru , de la km 54 loc. Bărcanesti până la km 70 zona deschisă, camp, carosabil umed la negru, ceata , de la km 70 până la km 138, ,fara precipitatii,fara ceata,carosabil la negru umed, fara probleme de trafic . DN 1 A km 89 Blejoi până la MANECIU, carosabil la negru uscat,iar de la MANECIU pana la limita cu BRASOV carosabil la negru umed, fara precipitatii . DN 1 B carosabil la negru uscat, fara precipitatii la km 25 , la fel și DN 1 D carosabil la negru uscat . Pe toate sectoarele de drum național-montan, s-a acționat cu material antiderapant, trafic redus.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.