fbpx

download (2).jpg

Până la ora 11:00, mai multe localități din Prahova se află sub cod galben de ceață, vizibilitatea fiind de 200 de metri. 

Este vorba de localitățile Băicoi, Filipeștii de Pădure, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Târgșoru Vechi, Florești, Măgureni, Poienarii Burchii, Scorțeni, Bănești, Șirna, Gorgota, Păulești, Vâlcănești, Mănești, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Cocorăștii Colț și Tinosu.

Starea drumurilor din Prahova, potrivit IJP:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

DN 1 de la km 39+300 loc. Potigrafu până la km 49 ceata cu vizibilitate 200 m, carosabil umed la negru , de la km 54 loc. Bărcanesti până la km 70 zona deschisă, camp, carosabil umed la negru, ceata , de la km 70 până la km 138, ,fara precipitatii,fara ceata,carosabil la negru umed, fara probleme de trafic . DN 1 A km 89 Blejoi până la MANECIU, carosabil la negru uscat,iar de la MANECIU pana la limita cu BRASOV carosabil la negru umed, fara precipitatii . DN 1 B carosabil la negru uscat, fara precipitatii la km 25 , la fel și DN 1 D carosabil la negru uscat . Pe toate sectoarele de drum național-montan, s-a acționat cu material antiderapant, trafic redus.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg