fbpx

Spitalul-de-Obstetrica-Ginecologie-Ploiesti-Maternitate-Ploiesti_ee26b.jpg

În urmă cu 9 zile, observatorulph.ro semnala în exclusivitate posibile probleme la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Ploiești.

Știrea inițială a fost publicată AICI. După publicarea acestui caz, mai multe mame au sesizat probleme similare, copiii infectați cu stafilococul auriu au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase.

Aceste semnale au generat un control din ordin de ministru. Deși nu toate analizele au fost finalizate, șapte asistente și infirmiere de la maternitate au deja rezultatul confirmat: infectare cu stafilococ auriu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducerea spitalului a dispus ca primă măsură interzicerea accesului acestora în unitatea medicală, urmând să rămână acasă, în tratament.

Spitalul este administrat de Consiliul Județean Prahova, președintele Bogdan Toader declarând pentru Mediafax:

“Aceste şapte asistente şi infirmiere descoperite cu stafilococul auriu vor sta acasă. Toată lumea îl are în corp, la unii este activ, la alţii nu. În spital nu au fost găsite probleme. A fost tot spitalul verificat, s-au luat probe de la pat, noptiere, dotări medicale, pereţi. Nu a fost descoperit nimic.”

Este mai puțin important dacă stafilococul poate fi ”luat” din clădirea spitalului, atât timp cât personalul s-a dovedit a fi infectat. 

Știre în curs de actualizare.

Spitalul-de-Obstetrica-Ginecologie-Ploiesti-Maternitate-Ploiesti_ee26b.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg