DSC07130-Small.jpg

Începând cu 24 decembrie, vremea va intra într-un proces de răcire ce se va resimți cu precădere la valorile din cursul nopții. Tot luni, la Ploiești sunt așteptate precipitații sub formă de lapoviță și ploaie.

La Ploiești, în prima zi de Crăciun, cerul va fi predominant noros, cu o maximă de numai 2 grade, în timp ce noaptea minima va coborî până la -7 grade.

A doua zi de Crăciun, miercuri, 26 decembrie, vremea va fi în general însorită, cu maxime cuprinse între 2 și 3 grade, iar minima între -3 și -4 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În aceste zile nu sunt prognozate precipitații.

În zonele de munte sunt posibile ninsori slabe, iar vântul va sufla cu până la 80 de km/oră la altitudini mai mari de 1500 de metri.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.