Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (2).jpg

Școala Concordia din Prahova, prin care copiii abandonați de familii sunt învățați diverse meserii pentru a putea avea succes în viață, a primit 300.000 de euro din partea Austriei. Copiii au fost vizitați ieri de Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz.

Comunicatul Fundației Concordia

Școala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului Austriac pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA a primit vizita Cancelarului Austriei, Domnul Sebastian Kurz, Ambasadorului Austriei la București, Excelența Sa Doamna Isabel Rauscher, și a Primarului Municipiului Ploiești, Domnul Adrian Florin Dobre, care au fost întâmpinați de Doamna Ulla Konrad și Părintele Markus Inama SJ, Membrii Consiliului de Conducere al CONCORDIA Proiecte Sociale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tinerii elevi ai Școlii de Meserii au întâmpinat invitații cu tradiționala pâine cu sare, iar copiii din corul CONCORDIA au pregătit colinde pentru acestă zi din preajma Crăciunului.

Domnul Cancelar Sebastian Kurz se află la a treia vizită în CONCORDIA, iar acest lucru responsabilizează echipa CONCORDIEI să continue pe acest drum.

Vizita de astăzi a venit în sprijinul proiectelor Organizației Umanitare CONCORDIA printr-un suport financiar de 300.000 de euro din partea Republicii Austria pentru programele Școlii de Meserii CONCORDIA, o direcție a învățământului preuniversitar pe care CONCORDIA o susține și de care România are atâta nevoie de dezvoltare.

Galerie FOTO

Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (1).jpg

Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (2).jpg

Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (3).jpg

Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (4).jpg

Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (5).jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.