fbpx

Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (2).jpg

Școala Concordia din Prahova, prin care copiii abandonați de familii sunt învățați diverse meserii pentru a putea avea succes în viață, a primit 300.000 de euro din partea Austriei. Copiii au fost vizitați ieri de Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz.

Comunicatul Fundației Concordia

Școala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului Austriac pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA a primit vizita Cancelarului Austriei, Domnul Sebastian Kurz, Ambasadorului Austriei la București, Excelența Sa Doamna Isabel Rauscher, și a Primarului Municipiului Ploiești, Domnul Adrian Florin Dobre, care au fost întâmpinați de Doamna Ulla Konrad și Părintele Markus Inama SJ, Membrii Consiliului de Conducere al CONCORDIA Proiecte Sociale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tinerii elevi ai Școlii de Meserii au întâmpinat invitații cu tradiționala pâine cu sare, iar copiii din corul CONCORDIA au pregătit colinde pentru acestă zi din preajma Crăciunului.

Domnul Cancelar Sebastian Kurz se află la a treia vizită în CONCORDIA, iar acest lucru responsabilizează echipa CONCORDIEI să continue pe acest drum.

Vizita de astăzi a venit în sprijinul proiectelor Organizației Umanitare CONCORDIA printr-un suport financiar de 300.000 de euro din partea Republicii Austria pentru programele Școlii de Meserii CONCORDIA, o direcție a învățământului preuniversitar pe care CONCORDIA o susține și de care România are atâta nevoie de dezvoltare.

Galerie FOTO

Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (1).jpg

Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (2).jpg

Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (3).jpg

Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (4).jpg

Comunicat de presa Vizita Cancelarului Austriei Domnul Sebastian Kurz (5).jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg