fbpx

maneciu.jpg

La două săptămâni după ce observatorulph.ro a publicat articolul ”Un prahovean nu-și poate înmatricula mașina din cauza datoriilor fratelui”, Primăria Măneciu a transmis cetățeanului o adresă prin care prelungește până pe 17 ianuarie 2019 termenul de soluționare al petiției.

Victor Piț, un locuitor al comunei Măneciu, încearcă de ceva vreme să-și înmatriculeze un autoturism.

Deși  este cu plata taxelor și impozitelor la zi, funcționarii primăriei i-au transmis că, pentru a-i elibera certificatul fiscal, trebuie să-și convingă fratele, Nicolae Piț, care locuiește la aceeași adresă, să-și plătească amenzile în valoare de 4.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru că a refuzat să facă acest lucru, Primăria Măneciu l-a notificat astăzi că la înmatricularea mașinii nu-i este necesar cazierul fiscal și că termenul de soluționare al petiției este 17 ianuarie 2019!

”Eu am lăsat contractul de vânzare-cumpărare vizat deja de serviciul de finanțe al vânzătorului la Primăria Măneciu pentru a fi completat și de ei. Este obligatoriu pentru înmatricularea mașinii la Poliție. Cei de la primărie îmi răspund că nu-mi trebuie cazierul fiscal, dar nici nu-mi dau dovada că am taxele plătite la zi fără de care nu îmi pot înmatricula mașina. Este o bătaie de joc la adresa mea, în calitate de cetățean plătitor de impozite”, a declarat, pentru observatorulph.ro, Victor Piț.

FOTO Document Adresa Primăriei Măneciu prin care este amânată soluționarea cererii

WhatsApp Image 2018-12-20 at 13.20.56.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-20 at 13.21.35.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg