maneciu.jpg

La două săptămâni după ce observatorulph.ro a publicat articolul ”Un prahovean nu-și poate înmatricula mașina din cauza datoriilor fratelui”, Primăria Măneciu a transmis cetățeanului o adresă prin care prelungește până pe 17 ianuarie 2019 termenul de soluționare al petiției.

Victor Piț, un locuitor al comunei Măneciu, încearcă de ceva vreme să-și înmatriculeze un autoturism.

Deși  este cu plata taxelor și impozitelor la zi, funcționarii primăriei i-au transmis că, pentru a-i elibera certificatul fiscal, trebuie să-și convingă fratele, Nicolae Piț, care locuiește la aceeași adresă, să-și plătească amenzile în valoare de 4.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru că a refuzat să facă acest lucru, Primăria Măneciu l-a notificat astăzi că la înmatricularea mașinii nu-i este necesar cazierul fiscal și că termenul de soluționare al petiției este 17 ianuarie 2019!

”Eu am lăsat contractul de vânzare-cumpărare vizat deja de serviciul de finanțe al vânzătorului la Primăria Măneciu pentru a fi completat și de ei. Este obligatoriu pentru înmatricularea mașinii la Poliție. Cei de la primărie îmi răspund că nu-mi trebuie cazierul fiscal, dar nici nu-mi dau dovada că am taxele plătite la zi fără de care nu îmi pot înmatricula mașina. Este o bătaie de joc la adresa mea, în calitate de cetățean plătitor de impozite”, a declarat, pentru observatorulph.ro, Victor Piț.

FOTO Document Adresa Primăriei Măneciu prin care este amânată soluționarea cererii

WhatsApp Image 2018-12-20 at 13.20.56.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-20 at 13.21.35.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.