IMG_20181219_164657.jpg

Un cititor ne-a trimis imagini cu gropile astupate în bătaie de joc pe podul de peste Teleajen, de pe DN 1 A, la ieșire din localitatea Coada Malului.

Sesizarea cititorului:

”Va scriu in speranta ca autoritatile responsabile se vor "trezi" si vor face ceva in legatura cu o problema arhicunoscuta. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba de faimosul pod peste Teleajen de la iesire din Coada Malului spre Valenii de Munte (DN1A).

De ani de zile autoritatile locale au preferat sa peticeasca/plombeze rosturile de dilatatie ale podului unde se formau adevarate cratere. Inevitabil, la sosirea inghetului aceste "plombe" se macina atat de la apa care se strecoara si ingheata cat si de la materialul antiderapant ce este raspandit pe drum (atunci cand isi fac datoria firmele de deszapezire).

De o saptamana parca este si mai rau. Ieri dimineata am trecut pe acolo, navetist fiind, si am simtit ca imi raman rotile in acele santuri formate. Am vrut sa opresc ca sa fac poze dar era trafic mare si a ramas sa fac poze dupa ce ies de la munca.

La 16.30, cand am iesit de la munca, am vazut minunatia. Santurile formate sau mai bine zis craterele au fost astupate. Din pacate s-a folosit cel mai prost asfalt posibil deoarece, la maxim 8 ore de cand au peticit, asfaltul s-a lasat si a inceput sa se macine.

Va atasez poze cu "opera" lor. Poate poate se vor trezi si vor face treaba asa cum trebuie sau macar sa ia exemplul celor de la Blejoi unde s-a asfaltat intreg podul. Nu va tine nici acolo prea mult deoarece au acoperit si rosturile de dilatatie dar macar tine mai mult de 2-3 zile pentru ca atat vor tine plombele de la Coada Malului”.

FOTO

IMG_20181219_164830.jpg

IMG_20181219_164657.jpg

IMG_20181219_164708.jpg

IMG_20181219_164916.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.