images (1).jpg

ANM a emis astăzi un cod galben de vreme severă imediată pentru mai multe localități din Prahova.

Astfel, până la ora 13:00, ceața va determina scăderea vizibilității până sub 200 m.

Localitățile prahovene vizate de avertizarea ANM sunt:  Băicoi, Ariceștii Rahtivani, Florești, Măgureni, Scorțeni, Bănești și Poiana Câmpina.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

După ninsori vine gerul. Prognoza meteo în Prahova

În Prahova s-a așternut un strat consistent de zăpadă în ultimele 24 de ore. Potrivit meteorologilor, mai sunt posibile scurte reprize de ninsoare și vineri, însă precipitațiile vor fi importante...