fbpx

SPITAL CAMPINA.jpg

Bolnavii internați la unitatea medicală din Câmpina nu mai pot primi decât un singur vizitator, începând de astăzi. În plus, conducerea Spitalului a decis să reducă la jumătate timpul în care rudele bolnavilor stau în saloane. Pacienții pot primi vizite între orele 14.30 – 16.30. 

28 de români s-au îmbolnăvit de gripă, 88.387 au fost confirmați cu infecții respiratorii acute

Deciziile au fost luate pentru a preveni aparția gripei în spital, după ce, la nivel național, infecțiile cu virusul gripal se înmulțesc simțitor de la o săptămână la alta. Cele mai recente date publicate de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile ( săptămân 3.12 – 9.12 ) arată că 28 de români s-au îmbolnăvit de gripă în acest sezon. Procentele sunt semnificativ mai mari decât cele înrgistrate în aceeași perioadă a anului trecut.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 128 de români au murit de gripă iarna trecută. Medicii ne sfătuiesc să ne vaccinăm!

 Specialiștii susțin că singura variantă pentru a evita dezastrul de anul trecut (2017 – 2018), când 128 de oameni care au contactat virusul gripal nu au mai putut fi salvați, este vaccinarea împotriva gripei.  1.093.977 de români au fost imunizați până acum împotriva virusului. Cel mai afectați sunt copiii, bătrânii și bolnavii cu afecțiuni cronice.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg