SPITAL CAMPINA.jpg

Bolnavii internați la unitatea medicală din Câmpina nu mai pot primi decât un singur vizitator, începând de astăzi. În plus, conducerea Spitalului a decis să reducă la jumătate timpul în care rudele bolnavilor stau în saloane. Pacienții pot primi vizite între orele 14.30 – 16.30. 

28 de români s-au îmbolnăvit de gripă, 88.387 au fost confirmați cu infecții respiratorii acute

Deciziile au fost luate pentru a preveni aparția gripei în spital, după ce, la nivel național, infecțiile cu virusul gripal se înmulțesc simțitor de la o săptămână la alta. Cele mai recente date publicate de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile ( săptămân 3.12 – 9.12 ) arată că 28 de români s-au îmbolnăvit de gripă în acest sezon. Procentele sunt semnificativ mai mari decât cele înrgistrate în aceeași perioadă a anului trecut.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 128 de români au murit de gripă iarna trecută. Medicii ne sfătuiesc să ne vaccinăm!

 Specialiștii susțin că singura variantă pentru a evita dezastrul de anul trecut (2017 – 2018), când 128 de oameni care au contactat virusul gripal nu au mai putut fi salvați, este vaccinarea împotriva gripei.  1.093.977 de români au fost imunizați până acum împotriva virusului. Cel mai afectați sunt copiii, bătrânii și bolnavii cu afecțiuni cronice.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.