WhatsApp Image 2018-12-18 at 11.00.06.jpeg

Ninsoarea de noaptea trecută a transformat Ploieștiului dintr-un oraș gri într-un decor feeric. Imaginea zilei a fost surprinsă de fotograful profesionist Sorin Petculescu.

Zăpada care s-a așternut pe pomi și clădiri i-a impresionat și pe cititori, care ne-au trimis imagini surprinse în această dimineață în Ploiești.

Reamintim că Prahova se află sub avertizare meteo până marți, la ora 12:00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sunte așteptate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în zona de munte stratul de zăpadă depus în ultimele 24 de ore depășește 10 cm.

WhatsApp Image 2018-12-18 at 11.00.06.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-18 at 10.15.14.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-18 at 10.14.38.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.