Un premiu urias pe final de an, la RPH.jpg

Anul e aproape gata, da’ nu fluieram de final pana nu mai dam un super-mega-extra premiu!

Pentru ca Mos Craciun vine la RPH pe reni mari! Abia duce un cadou care tine mai mult (4)K Iliescu, e mai smart (4)K Milus, mai smecher (4)K Basescu, mai mare (4)K Iohannis!

In fiecare zi, din 17 pana pe 28 decembrie, cine suna primul cand se aude semnalul “Mos Craciun e DJ la Radio Prahova”, e inscris in cursa!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu conteaza cat ai fost de cuminte, conteaza cat esti de atent! Iar in ultima zi a anului, pe la ora 10, poti castiga prin tragere la sorti, daca raspunzi la telefon, un premiu urias: smart TV Samsung, curbat, 4K, diagonala 123 cm!!! Cu cantec inainte! Hai Hituri!


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.