fbpx

Workshop in criza de timp (1).jpg

Un grup de 11 elevi de la diferite licee din Ploiești a organizat un workshop care să răspundă întrebărilor tinerilor la probleme simple, abordând teme precum studiile în străinătate și dezvoltarea personală.

Evenimentul s-a desfășurat la Palatul Copiilor Ploiești și i-a avut ca vorbitori pe Dumitrascu Cătălina, participantă Leaders Explore și elevă în Colegiul Național Ion Luca Caragiale Ploiești în clasa a XI-a, precum și pe Alexandra Anton, Specialist în educație, fondatoarea Yuppy Coti și a Festivalului Internațional de Educație FIEdu. Prin acest workshop, echipa formată din liceeni a reușit să adune într-o zi de vacanță 40 de tineri cu vârste între 16 și 18 ani.

“Totul a început cu un concept şi o întrebare. Oare elevii ploieşteni ştiu ce vor să facă cu viitorul lor, şi dacă nu, ce putem să facem pentru ei? Din fericire nu eram singurul cu această nedumerire şi astfel s-a format echipa Workshop în criză de timp. Am reuşit, după îndelungate dezbateri, să stabilim data şi locul şi am putut începe campania de promovare. Chiar dacă au existat mici probleme pe parcursul organizării evenimentului, am fost siguri pe abilităţile noastre şi am putut duce la capăt tot ceea ce ne-am propus”, a declarat Radu Alexandru, explorator Ploiești și unul dintre organizatorii evenimentului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Echipa formată din Radu Alexandru, Dumitru Teodora, Plăișanu Andreea, Dumitrașcu Cătălina, Bunescu Izabela, Vâlcoci Rareș, Contaș Roberta, Florincuța Ana, Ioniță Lucian, Ghencea Alexandra și Petrescu Bianca a oferit astfel elevilor prezenți informații despre ce înseamnă să studiezi în străinătate, ce avantaje și dezavantaje există, precum și idei despre cum te poți dezvolta personal.

Proiectul a fost realizat în cadrul programului Leaders Explore, demarat de Fundația LEADERS, un program national de leadership prin care liceeni învață să devină liderii comunităților din România. În 2018, 50 de elevi prahoveni au absolvit acest curs, realizând în cadrul acestuia șase proiecte de dezvoltare comunitară.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg