img.jpg

Deși au trecut trei luni de la începerea anului școlar, elevii din Prahova nu au primit până acum produsele alimentare din programul guvernamental ”lapte și corn”.

Abia astăzi reprezentanții Consiliului Județean Prahova au semnat contractul cu furnizorii produselor respective, care ar trebui să ajungă în școlile din județ cel mai devreme în prima zi de școală după vacanța de iarnă, respectiv pe 14 ianuarie.

De vină ar fi procedura de achiziție publică, mult prea birocratică, care a durat cinci luni. Contractul cadru este valabil pe doi ani. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că aleșii județeni au decis ca elevii din Prahova să primească, pe durata celor cinci zile de studii din săptămână, lapte UHT şi corn sau baton timp de două zile, iaurt şi corn într-o zi şi mere şi biscuiţi în celelalte două zile.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.