copila-observatporulph.ro.jpg

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova au fost solicitați să intervină joi, în jurul prânzului, pe strada Vornicul Bordur, din Ploiești, după ce unei copile în vârstă de 14 ani i-a venit rău.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova. Ajunși la fața locului, medicii au constatat că minora a consumat alcool, adolescenta fiind diagnosticată cu intoxicație acută voluntară etalonică.

Minora a fost transportată cu ambulanța la Spitalul de Pediatrie Ploiești pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.