fbpx

Workshop dezvoltare personala_Adient Ploiesti.jpg

Ploiești, 14 decembrie, 2018 - Cei 23 de elevi înscriși în clasa de învăţământ dual susţinută de ADIENT TRIM Ploieşti în cadrul Liceului Tehnologic Anghel Saligny au participat la primele două workshop-uri organizate la sediul companiei, în zilele de 11 și 14 decembrie. Acestea s-au desfășurat în sala de instruire, special amenajată, a fabricii și au avut ca teme subiecte dedicate dezvoltării personale.

“Ne-am propus ca prin aceste workshop-uri create special pentru elevii clasei de învățământ dual, să îi susținem în procesul de conștientizare a importanței unei serii de valori precum respectul față de sine, de ceilalți, de reguli; disciplina, încrederea și prietenia, non-violența, toleranța, compasiunea, empatia. Ne dorim ca, pe această cale, să îi ajutăm pe elevi să își dezvolte concentrarea, capacitatea de comunicare, capacitatea de a explora diverse orientări în carieră, creativitatea și compasiunea”, a spus Carmen Liliana Barbulescu, HR Plant Manager, Adient Trim Ploiești

Tinerii implicaţi în programul educaţional derulat la inițiativa ADIENT TRIM Ploieşti beneficiază de pregătire teoretică şi practică, învaţă o meserie şi au un loc de muncă asigurat în cadrul ADIENT TRIM Ploieşti după finalizarea studiilor. Lansată ca proiect pilot pentru anul şcolar 2018 – 2019, clasa are 23 de locuri susţinute de către companie, cursurile desfăşurându-se în incinta Liceului Tehnologic Anghel Saligny din str. Mihai Bravu, nr.249, Ploieşti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Clasa de învăţământ dual le oferă elevilor oportunitățile financiare și de dezvoltare necesare pentru un viitor sigur:

  • O experienţă educaţională completă, pregătire teoretică și de specialitate în școală, stagii de pregătire practică în cadrul ADIENT TRIM Ploieşti;
  • O bursă lunară de 400 de lei;
  • Certificat de calificare profesională de Confecţioner Produse Textile;
  • Un loc de muncă asigurat, la momentul absolvirii învățământului profesional.

Colaborarea dintre ADIENT TRIM Ploieşti – fabrică specializată în realizarea de tapiţerii auto Premium şi Liceul Tehnologic Anghel Saligny face parte din strategia ADIENT de a susţine învăţământul dual, astfel încât tinerii din judeţul Prahova să poată beneficia de oportunităţi profesionale pe termen lung, chiar la ei acasă.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă.

De 15 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini.

ADIENT TRIM Ploieşti are în prezent peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

Despre Adient:

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajați în 238 de fabrici localizate în 34 țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare și fabricare – munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

(P)

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook