lapovita.jpg

Episodul de vreme însorită se încheie astăzi, în Prahova. În weekend, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și chiar ninsoare.

UPDATE Avertizare meteo. Prahova intră sub cod galben și portocaliu de ninsori și viscol

Astfel, la Ploiești, în această noapte sunt așteptate ninsori, care se vor transforma sâmbătă și duminică în lapoviță și mai ales ploi din cauza temperaturilor pozitive de peste zi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Maximele se vor situa între 2 și 4 grade, iar minimele vor coborî până la -5 grade.

În zona de munte va ninge, astfel încât iubitorii sporturilor de iarnă să poată schia pe pârtiile din stațiunile de pe Valea Prahovei în apropiata vacanță de sărbători.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.