48376809_1925226217584508_7695804937359327232_n.jpg

Sărbătorile de iarnă sunt pentru a dărui din inimă pentru alte inimi. Sărbătorile de iarnă înseamna colind străbun, înseamnă datini și obiceiuri străvechi.

Miercuri, 12 decembrie, a avut loc la Inspectoratul Școlar Județean Prahova sala CCD-ului, "Festivalul județean de colinde și cântece de iarnă" unde au participat 26 de ansambluri corale, ansambluri vocal-instrumentale de la școlile gimnaziale , colegiile și liceele din județ.

Elevii participanti au fost coordonați de profesorii de educație muzicală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La nivelul Inspectoratului Școlar activitatea a fost coordonată și organizată de către Inspectorul Școlar pentru Educație muzicală și Arte, profesorul Angelica Ianculescu.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.