46496205_2192359594419110_775207078275842048_n.jpg

Crezi că ai alergat destul după cadoul perfect pentru Crăciun în timpul săptămânii? Nu ai ce face în acest sfârșit de săptămână? Iată evenimentele anunțate pentru acest weekend la Ploiești:

Sâmbătă, 15 decembrie, începând cu orele 11:00, la Akua Garden are loc un workshop de fotografie cu telefonul, susținut de Bogdan Stoica. Pe lângă faptul că participanții vor învăța să facă printre cele mai frumoase fotografii cu telefonul, aceștia vor primi și niște vouchere de reducere de la 5 TO GO, Akua Garden, Galeria Alexandra's, Rineea Clean și ZenDiet. Înscrierile se fac doar pe email-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Tot în acest weekend poți face și o faptă bună. Astfel, poți participa la campania „Dăruiește din suflet alimente neperisabile de Crăciun”. Această campanie este organizată de un grup de oameni, iar strângerile vor avea loc la biserica „Buna Vestire” din Ploiești. Alimentele vor ajunge la persoanele nevoiașe din Ploiești, dar și în zonele limitrofe. Pentru înscrieri pe lista donatorilor puteți suna la numerele de telefon 0727463388 - Lorin Popa sau 0725353228 - Georgiana Bănuță.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De altfel, la Teatrul „Toma Caragiu”, sâmbătă pe 15 decembrie, va avea loc premiera oficială „Piatra din casă” de Vasile Alecsandri. Spectacolul va începe la ora 18:30 și este o comedie ce își propune să satirizeze obiceiul micii boierimi din Moldova, la mijlocul secolului al XIX-lea, de a transforma căsătoria într-un târg meschin: o mamă văduvă, de vârstă mijlocie, caută să-și mărite cât mai repede fata, pentru ca ea însăși să se poată mărita. Comedia ”Piatra din casă” este în regia lui Alexandru Dabija și poate fi vizionat și duminică, începând cu aceași oră.

Pe 15 decembrie la Kohi Cofee Shope are loc un târg de carte Usborne, la ora 10:00. Sunt invitați copii cu vârstele cuprinse între 1 lună-18 ani. Organizatorii au pregătit o mulțime de activități distractive și lecturi, iar la sfârșit vor fi serviți cu turtă dulce.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.