fbpx

WhatsApp Image 2018-12-12 at 16.03.34.jpeg

Nu demult, în Ploiești, au sosit 11 autobuzele noi. M-am bucurat să văd că au fost puse în funcțiune la scurt timp după ce au ajuns. Merg des cu 30-ul, iar după episodul cu autobuzul rupt pe jumătate, recunosc, m-am urcat cu o oarecare teamă în orice mijloc de transport. Și iată că s-a ivit ziua în care să merg cu unul dintre autobuzele noi. Și ce impresii mi-a lăsat! Vă avertizez, am doar cuvinte de laudă.

În primul rând, e spațios. Chiar aveam nevoie de asta, m-am săturat să stau lipită de fiecare om din autobuz, iar ei de mine. Nu vă imaginați că acum fiecare are loc pe scaun și că nu o sa mai simțim mirosul specific unor persoane pe timp de căldură.

Nu, avem parte de o mică îmbunătățire. Unde mai pui că ai de ce să te sprijini și nu mai ajungi în capătul celălalt al autobuzului atunci când șoferul frânează. Mișto, nu?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe lângă asta, există cameră de supraveghere. Un lucru bun, cred eu. De ce? Pentru că se întâmplă ca unele persoane să deseneze pe scaune, să rupă câte ceva, iar în felul acesta se pot lua măsuri. Dacă nu mă credeți, dovadă stau autobuzele vechi și aspectul lor.

Un lucru care m-a făcut să mă declar ”fana autobuzelor” este căldura. Da, sunt încălzite și se întâmplă să nu mai faci țurțuri la nas în autobuz. Acum știi că te urci și e posibil să-ți dai jacheta jos. Surprinzător, având în vedere că suntem în secolul XXI.

Ce mi-a atras atenția însă, a fost GPS-ul. Da, acum știi pe unde te afli. Nu vreau să fiu răutăcioasă, e important, mai ales pentru persoanele străine. Inițial, anunțau și denumirea stației, dar cum ne-au luat prea repede, au decis că ne ajunge GPS-ul.

Am tras și o concluzie. Deși nu folosesc expresia ”suntem în secolul XXI”, care de altfel mi se pare o scuză pentru a accepta orice tâmpenie, acum am făcut o excepție. Cred că e trist să ne bucurăm că am ajuns să circulăm cu autobuzele în secolul XXI. Dar nu despre asta e vorba, ci despre impresiile mele.

Mi-au plăcut autobuzele cele noi, îți oferă siguranță și confort. Sper să vină ziua când toate vor fi precum 30-ul cel nou.

WhatsApp Image 2018-12-12 at 16.03.50.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-12 at 16.03.34.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-12 at 16.03.50(1).jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg