ninsoare.jpg

La Ploiești a început să ningă, însă temperaturile pozitive nu vor permite depunerea zăpezii.

În orele următoare, ninsoarea se va transforma în lapoviță și apoi în ploaie.

Potrivit prognozei meteo, vremea va fi în general închisă astăzi și miercuri a Ploiești, cu maxime cuprinse între 3 și 4 grade, iar minimele se vor situa între -2 și - 6 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De joi, vremea redevine însorită, cu maxime așteptate de până la 5 grade.

VIDEO Imagini surprinse de la ultmul etaj al noului sediu al Primăriei Ploiești cu ninsoarea:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.