ccaa8042ca08637518f243f0659c4721_XL.jpg

Potrivit unui proiect de hotărâre de consiliu local, tarifele percepute de SGU pentru parcările cu plată din Ploiești se vor majora de la 2 lei/oră, cât este în prezent, până la 5 lei/oră, în zonele centrale.

Documentul prevede o împărțire pe trei categorii a parcărilor, pentru ocuparea unui loc în centru (zona A) șoferii urmând să plătească 5 lei/oră, în zona B 4 lei/oră, iar în zona C 3 lei/oră. Tariful actual este de 2 lei/oră, indiferent de zonă.

Pentru zona centrală, tariful de parcare de la SGU va fi mai mare chiar și decât cel practicat de administratorii parcărilor private (4 lei/oră).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Și abonamentele pentru un loc de parcare vor crește la 200 de lei / lună, pentru persoane fizice (zona A), respectiv 450 lei/lună pentru persoane juridice și instituții publice, potrivit telegrama.ro.

Parcările cu plată din Ploiești, împărțite pe zone:

proiect hotarare modificare regulament parcari publice-page-025.jpg

proiect hotarare modificare regulament parcari publice-page-026.jpgproiect hotarare modificare regulament parcari publice-page-027.jpgproiect hotarare modificare regulament parcari publice-page-028.jpg

program-parcare.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.