20181206_123018.jpg

Un cititor ne-a sesizat pe adresa redacției ”capcanele” pentru pietoni de pe domeniul public apărute chiar în zona centrală a Ploieștiului.

Sesizarea cititorului: Atentie la capcanele drumurilor publice, din centrul Ploiestiului !

”Astazi, daca nu eram atent, imi rupeam gatul in centrul Ploiestiului, evitand in ultimul moment sa calc pe o treapa instabila a unei scari cu diferite obstacole (cartoane, lemne si bucati de placi si bolovani) !

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Daca am ajuns in anul 2018 si facem lucrari de constructii si reparatii in centrul Ploiestiului, cu cartoane, ciment si lemne improvizate provenite din bancile parcului central, dinspre scarile Casei de Cultura a Sindicatelor catre Primaria Ploiesti, nu este de mirare ca Romania a ajuns unde este acum, datorita indolentei/nepasarii si degradarii interesului pentru cetatenii unui oras cum le place sa-l numeasca autoritatile cu banner afisat de : ,,Ploiesti-Prahova  capitata mondiala a petrolului !"   Pai...., atunci Ploiestiul trebuia sa fie mai tare decat Dubaiul !

Iar daca va utitati la scarile din fata fantanii catre centrul comercial Winmarkt, e jale mare, cu fiare iesite din fundatia scarilor, cu trepte lipsa, cu bucati de beton trantite in bataie de joc, cu dale de travertin lipsa, cu fierul marginal ruginit al scarilor iesit de poti sa-ti tai piciorul sau sa te impiedici pe timp de seara, ....ce sa mai spunem ca este dezastru....! Putem decat sa atentionam  : ,,Atentie la capcanele drumurilor publice, din centrul Ploiestiului !"

 Un cetatean al Ploiestiului ! (si nu am scris cu ,,p mic", cum au facut arhitectii lucrarea in centul orasului de sarbatori)”

FOTO

20181206_123018.jpg20181206_123018-1.jpg20181206_123023.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.