concert-craciun.jpg

Concertul de Crăciun al Coralei „Ioan Cristu Danielescu”, intitulat „Colinde la Palat”, îi va avea ca invitați pe Nico, Vlad Miriță și Alexandra Velniciuc.

Concertul se va desfășura în data de 15 decembrie 2018, începând cu ora 18.00, la Sala „EUROPA” din cadrul Palatului Administrativ din Ploiești.

Dirijor al concertului este maestrul prof. univ. dr. Valentin Gruescu, iar la pian se va afla Flavian Chitic. Organizatorii evenimentului 

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Prahova și Centrul Județean de Cultură Prahova. Trebuie precizat faptul că pentru acest concert intrarea este liberă.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.