Gara-Vest-1.jpg

CFR a lansat procedura pentru lucrări de reparații la Gara de Vest din Ploiești evaluate la 500.000 de lei.

Potrivit ziarului Prahova, vor fi efectute lucrări la acoperiș, fațada șin  interiorul clădirii, iar grupurile sanitare vor avea parte de înlocuiri de conducte și de instalații și obiecte sanitare.

Clădirea stației CF Ploiești Vest a fost pusă în funcțiune în anul 1934, are o suprafață construită de 306 metri pătrați și o suprafață desfășurată de 972 de metri pătrați, cu un regim de înălțime parter și un etaj.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform documentației elaborate de CFR, la clădirea Gării de Vest Ploiești nu au mai fost efectuate lucrări de reparații de circa 25 de ani, impunându-se astfel intervențiile.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.