46811558_1036213256560967_2832523175001063424_o.jpg

Lansarea albumului "Artă naivă" și vernisajul expoziției de artă naivă urbană ale artistului plastic Bădilă Cristian sunt cele două evenimente la care vă invităm să participați joi, 6 decembrie, începând cu ora 17, în foayerul teatrului Toma Caragiu.

Joi, 6 decembrie 2018, de la ora 17.00, în foayerul Teatrului Toma Caragiu, va avea loc vernisajul expoziției de artă naivă urbană ale artistului ploieștean, Cristian Bădilă. 

În cadrul aceluiași eveniment acesta își va lansa și albumul "Artă naivă", album care conține lucrările de pictură naivă ale artistului ploieștean.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Albumul mai conține critica de artă asupra lucrărilor în mai multe limbi străine și 88 de pagini color cu lucrări participante la saloane naționale și internaționale, lucrări care, în mare parte, aparțin în momentul de față unor colecții particulare din Germania, Olanda, Spania, Statele Unite ale Americii și România.

Vă așteptăm să ne bucurăm de o expoziție care demonstrează că un artist poate să reconfigureze lumea prin creațiile sale, folosind energia frumosului și a culorilor. 

Mai multe despre Cristian Bădilă puteți citi aici.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.