IMG_20181109_073831.jpg

Un cititor ne-a trimis imagini care surprind mizeria din zona pieței Aurora Vest Ploiești. Locatarii sunt nevoiți să facă slalom printre pubelele încărcate de gunoi, amplasate în fața blocului.

Sesizarea cititorului:

”Sunt un locatar al blocului 40B de pe strada Baraolt, din Ploiești. Vreau sa va aduc la cunoștință niște aspecte însoțite de poze doveditoare în speranța că ne puteți ajuta prin publicarea unui anunț în publicația dumneavoastră. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba despre ghena blocului de pe strada Baraolt nr. 5, colt cu str. Erou Moldoveanu Marian situata la coltul blocului langa Piața Aurora Vest.

Aceasta ghena este alocata locatarilor blocului nostru dar toți comercianții, piețarii și toata lumea din zona arunca cutiile, resturile alimentare, mizeriile, fructele și legumele stricate la aceasta ghena care zilnic da pe afara, făcându-se zilnic o mizerie și o dezordine infernala, sa nu mai vorbim de miros în zilele călduroase.

Balconul meu este fix în dreptul ghenei și zilnic trebuie sa suport mirosul îngrozitor și "peisajul"  de acolo. Vara pur și simplu nu pot sta cu geamul deschis. Ca sa nu mai zic și de faptul ca acolo este și "toaletă publica", lumea care trece pe acolo, pietarii care arunca gunoaiele se opresc sa își facă nevoile. 

Ghenele pieței probabil au fost aduse aici, ca sunt înșirate vreo 7-8 pubele zilnic full de gunoaie și resturi, cum se vede și în poze.

Am făcut și sesizare la primărie, aștept un răspuns, poate și cu ajutorul dumneavoastră se va face ceva. Va mulțumesc!”

Galerie FOTO

IMG_20181109_073846.jpgIMG_20181109_073905.jpgIMG_20181109_073915.jpgIMG_20181109_162431.jpgIMG_20181109_073831.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.