646x404 (1).jpg

Primăria Municipiului Ploiești îl aduce pe Moș Nicolae în mijlocul copiilor, în seara de miercuri, 5 decembrie 2018.

Comunicatul primăriei:

În ajun de Moș Nicolae, municipalitatea îi așteaptă pe copii însoțiți de părinți și bunici, în centrul civic, unde, la scena special amenajată pe esplanada Palatului Culturii se vor desfășura o serie de momente artistice inedite, menite să ne umple sufletele de bucuria copilăriei și jovialitatea Crăciunului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Programul complet al spectacolelor din perioada Sărbătorilor de Iarnă

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

 Astfel, începând cu ora 17.30, Cercul de teatru al Casei de Cultură “I.L. Caragiale” Ploiești va susține un spectacol, iar de la ora 18.00, copiii de la Școala de Arte “Vox Apollo” vor oferi spectatorilor un recital muzical antrenant, plin de sclipirea și magia sărbătorilor de iarnă .

În dar pentru cei mici, de la ora 18.30, actorii Teatrului de animație “Imaginario” Ploiești  vor susține spectacolul “Prostia Omenească”. Să nu uităm că, personajele marelui nostru povestitor Ion Creanga reușesc cu adevărat să ne stârnească râsul, indiferent de vârstă, iar actorii vor transpune cu talent învățămintele acestei piese de teatru, arătându-ne cât de valoroasă este înțelepciunea noastră populară.

În finalul serii, Moș Nicolae va sosi printre copiii prezenți la scena de pe esplanada Palatului Culturii pentru a le asculta dorințele și spre a le oferi cu drag mici surprize.

Apoi, Moș Nicolae va pleca spre casele tuturor copiilor pentru că, așa cum se știe, în fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moșul vine la copiii cuminți să le aducă daruri, în ghetuțele sau cizmulițele pe care aceștia le-au lustruit și le-au așezat la geam


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...