WhatsApp_Image_2017-04-24_at_14.09.35.jpeg

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, cu ocazia Sărbătorii de Moş Nicolae, spectacolul „Ghetuţa cu cadouri”.

Acesta va avea loc în data de 4 decembrie 2018, începând cu ora 18.00,  la Teatrul Imaginarium Ploieşti (fostul Teatru Ciufulici).

Cei prezenţi se vor bucura de reprezentaţiile artistice susținute de către elevii cercurilor Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Moș Nicolae vine cu mici surprize pentru copii, la Ploiești. Programul spectacolelor din perioada Sărbătorilor de Iarnă

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Astfel, pe scenă vor urca membrii Cercului de teatru „Atitudini”, coordonator prof. Gelu Nicolae Ionescu, Ansamblurile de dans popular „Prahova” şi Prahova-Jr., coordonator coregraf Vasile Enache, elevii Atelierului de „Autocunoaştere, comunicare şi creativitate prin scriere pentru copii”, coordonator psiholog Emilia Petrescu.

De asemenea, vor urca pe scenă şi membrii Cercului „Cinstim Eroii Neamului” şi ai Grupului vocal „Prahova”, coordonate de dl. prof. Vicol Neculai.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.