Eveniment Izvoarele.png

Începând de miercuri, 5 decembrie, comuna Izvoarele din județul Prahova va deveni una din primele patru Sate Europene de Tineret.

O comună cu nu mai mult de 6577 de locuitori va deveni astfel una din primele comune care poartă acest titlu, împreună cu Copalnic-Mănăștur (jud. Maramureș), Sascut (jud. Bacău) și Sânpaul (jud. Cluj).

Un grup de tineri din localitate care implementează activitățile proiectului vă vor prezenta munca lor din comună de până acum, programul Satului European de Tineret și toate activitățile pe care le-au planificat pentru anul viitor. Activitățile acoperă domenii precum cultură, educație, voluntariat și politici publice și sunt extrem de diverse.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În spiritul participării active în care tinerii din Izvoarele cred cu tărie, evenimentul constă și în activități participative în care invitații și vizitatorii vor fi invitați să reviziteze activitățile propuse pentru 2019, să contribuie cu impresii și sugestii și să se înscrie la activitățile la care vor să participe pe parcursul programului.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Pentru aceia care caută o experiență mai personală, un grup de voluntari activi a pregătit un eveniment tip Bibliotecă Vie numit Viața pe Bune în care cititorii- vizitatorii sunt invitați să aleagă dintr-un catalog o selecție de povești despre impactul activităților de tineret în viața tinerilor și să asculte o povestire live într-un context unu-la-unu.

Evenimentul și setul de activități de anul viitor încearcă să deschidă o colaborare între tinerii din comună și factorii de decizie la nivel local și județean pentru a construi acea comunitate care respectă și sprijină nevoile și ideile tinerilor.

Satul European de Tineret este un proiect de dialog structurat cofinanțat de Uniunea Europeană prin programul ERASMUS+ și implementat de Asociația pentru Dezvoltare Activă din Bacău, Asociația DEIS din Baia Mare, Asociația Go Free din Cluj-Napoca și Asociația Curba de Cultură din Izvoarele, Prahova.

sursa: comunicat de presă al Asociației Curba de Cultură din Izvoarele

Eveniment Izvoarele.png

Biblioteca Vie - Viata be bune.png


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.