47163653_518491258562086_6865691478207758336_n_927dd.jpg

De 1 Decembrie, străzile din centrul orașului Slănic au fost inundate din cauza unei avarii la conducta de apă a operatorului Hidro Prahova. Reprezentanții companiei pun incidentul pe seama temperaturilor scăzute.

Punctul de vedere al companiei Hidro Prahova, transmis la solicitarea observatorulph.ro:

În data de 30 noiembrie 2018, ora 21:28, societatea HIDRO PRAHOVA SA a anunțat pe pagina de facebook faptul că, din cauza temperaturilor extreme pe timp de noapte, cât și a lipsei precipitațiilor din ultimele patru luni, captările de suprafață Crasna și Vulpea, ce alimentează stațiile de tratare a apei Ștefești și Schiulești, au un debit extrem de redus. În consecință, alimentarea cu apă potabilă a orașului Slănic, cât și a comunei Izvoarele, ar fi putut fi afectată de eventuale întreruperi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un astfel de eveniment s-a produs în ziua de 1 decembrie 2018. În jurul orelor 15.00, viceprimarul orașului Slănic, dl. Laurențiu Mare, a sesizat HIDRO PRAHOVA SA cu privire la producerea unei avarii la conducta de apă ce traversează centrul orașului Slănic. Această problemă a fost generată pe fondul temperaturilor extrem de reduse și a debitelor scăzute din captări, ca urmare a manevrelor executate pentru reglarea sistemului de alimentare cu apă a orașului Slănic.

Prin intervenția HIDRO PRAHOVA SA, cu sprijinul Primăriei orașului Slănic, situația a fost remediată în jurul orelor 19.00.  Echipele comune ale HIDRO PRAHOVA SA și Primăriei Slănic au împrăștiat material antiderapant în zona afectată.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze locuitorilor orașului Slănic pentru disconfortul creat și dă asigurări că problemele semnalate au fost generate de condiții meteorologice cu totul speciale.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.