ef2ae11b-723c-45a0-b26f-6baaf52e5ed8.jpg

Sună exasperant la interval de câteva minute, scoțându-i din minți pe vecini.

Oamenii au sunat pe unde au crezut că pot să primească sprijin, însă nimănui nu pare să îi pese.

Spun că se întâmplă frecvent ca această alarmă să se declanșeze fără motiv și că nu de puține ori sunt treziți din somn sau deranjați în timpul zilei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unii, mai glumeți, spun că ar sparge-o cu mare plăcere și sunt convinși că imediat ar veni poliția, doar că atunci tot lor le-ar deschide dosar penal pentru distrugere. 

Ne încercăm și noi norocul, publicând înregistrarea unui astfel de moment, poate cineva se simte și rezolvă rapid problema.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.